دستِ رد به سینه کاکائو نزنید …
کاکائو سرشار از فلاونوئیدها با خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند.
اگرچه اطلا عات علمی موجود برای قضاوت قطعی در مورد تاثیرات مفید و مضر کاکائو بر سلامت کافی نیست ممکن است این خوراکی های خوشمزه بتوا نند با تاثیر بر عملکرد سلول های رگ های بدن در دراز مدت، فشار خون را کاهش دهند.
همچینین کاکائو میتواند غلظت انسولین ناشتا و نیز مقاومت بدن به انسولین (که بعضا موجب دیابت میشود) را نیز کم کند.
کاکائوها در بهبود عملکرد پلاکت ها در خون ریزی ها، ترمیم و … نیز موثر هستند.
مصرفِ متعادل کاکائو، تاثیر ناچیزی بر غلظت قند خون، چربی خون و فاکتورهای التهابی دارد.
برخی مطالعات بین کسانی که مصرف بالای شکلات داشتند و کسانی که مصرف بسیار کمی داشتند، خطر سکته قلبی برای کسانی که شکلات بیشتری مصرف میکردند، ۱۹% کمتر از کسانی که بسیار کم مصرف میکردند گزارش شد.
استاد ناظر: دکتر واشقانی فراهانی
اضافه کردن نظر