اسید چرب امگا ۶ چیست و چه تاثیری بر سلامت قلب دارد؟
اسیدهای چرب امگا۶ دستهای از چربیهای غیر اشباع هستند که در روغنهای گیاهی، آجیل ها و دانههای خوراکی یافت میشوند. مصرف اسیدهای چرب امگا۶ در حد اعتدال و به جای چربیهای اشباع موجود در گوشت و لبنیات، میتواند برای سلامت قلب مفید باشد.
بدن شما به اسیدهای چرب نیاز دارد و میتواند همه اسیدهای چرب مورد نیاز خود را به جز دو مورد بسازد که به آنها اسیدهای چرب ضروری میگوییم. اسیدهای چرب ضروری شامل لینولئیک اسید و لینولنیک اسید هستند. لینولئیک و لینولنیک اسید به ترتیب از غذاهای دارای اسیدهای چرب امگا ۶ و امگا ۳ بدست میآیند و کارکردهای متفاوتی در بدن دارند. بعضی از این اسیدهای چرب باعث بروز التهاب در بدن میشوند، در حالی که به نظر میرسد بقیه انواع اسیدهای چرب خاصیت ضدالتهابی داشته باشند. برای درک کامل چگونگی تعامل این اثرات با یکدیگر و اثرات احتمالی آنها در ترکیب با سایر مواد مغذی، تحقیقات بیشتری در این زمینه لازم است.
تا زمانی که اطلاعات بیشتری بدست آید، انجمن قلب آمریکا توصیه میکند که ۵ تا ۶ درصد از کالری مصرفی روزانه از چربیهای اشباع تامین شود. جایگزینی چربی های اشباع موجود در غذاهایی مانند گوشت، کره، پنیر و شیرینی، با غذاهای گیاهی حاوی اسیدهای چرب امگا ۶ از جمله روغن های گیاهی، آجیل و دانه های خوراکی به شما در دستیابی به سلامت قلب کمک می کند.
استاد ناظر: مستانه تابش
اضافه کردن نظر