با خیالی آسوده چای بنوشیم …
چای پرمصرفترین نوشیدنی جهان پس از آب است که بسته به مسیر فراوری به شکل چای سیاه (تخمیر شده)، چای اولونگ (مقداری تخمیر شده) و چای سبز (بدون تخمیر) دیده میشود.
اگرچه اطلاعات علمی موجود برای قضاوت قطعی در مورد تاثیرات مفید و مضر چای بر سلامت کافی نیست اما چای سرشار از فلاونوئیدها نظیر کتچین و تئافلاوین با خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است که ممکن است به این خاطر عملکرد سلول های قلبی عروقی را بهبود بخشد.
مصرف چای میتواند کلسترول خون را کاهش داده و در برخی آزمایش های حیوانی از پیشرفتِ بسته شدن رگ یا تصلب شریان نیز جلوگیری کرده است.
برخی مطالعات نشان میدهد مصرف میانگین ۴ فنجان در روز میتواند احتمال سکته قلبی و خون ریزی داخل مغزی را کاهش دهد.
استاد ناظر: دکتر واشقانی فراهانی
اضافه کردن نظر